Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ας πιούμε στη ζωή!!!

Σε όσους φοβούνται τις "μεταβάσεις" έχω να τους πω να μη φοβούνται τίποτα! Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυς, μας δείχνει ότι το καινούριο δεν καταργεί υποχρεωτικά το παλιό! Το παρελθόν και το μέλλον δουλεύουν αρμονικά μαζί ώστε το ονειρικό ταξίδι της ζωής να διατηρεί μέχρι τέλους τη μαγεία του! Μην ανησυχείτε, δε χρειάζεται να αλλάξετε ή να κατεδαφίσετε τίποτα!  Εσείς απλά χτίστε επάνω στα υπάρχοντα θεμέλια! Έχει μεγαλύτερη φινέτσα και είναι πιο πρακτικό!



ς πιούμε στη ζωή και γεια μας και γεια σου ζωή!  

Παλιοζωή με τα νάζια σου και τα γρανάζια σου! Εις υγείαν ξανά! Στη χαρά μας και τη λύπη, ο θεός δε λείπει, είναι τόσο απλό! Έξω ντέρτια και φαρμάκια, τρέχει από τα μουστάκια, το χαμόγελο!!!"

Δεν ξέρω μικρούλα μου τι λόγια θα μπορούσα να σκαρφιστώ ώστε να σου χαρίσω κάτι αντάξιο σου! Μερικές  στροφές  από  το  "βιολιστή στη στέγη" δε φτάνουν για  να εκφράσουν το  πως  νιώθω! Πνευματικό έργο δυστυχώς δεν έχω να σου αφήσω και από αυτά τα λίγα πράγματα που ήθελα να σου γράψω, βλέπεις από τη μεγάλη μου βιασύνη, τα ξέχασα και αυτά! 

Αυτό που ήθελα όμως να ξέρεις είναι ότι η μαμά σου είναι η ομορφότερη και η πιο ευγενική κυρία που γνώρισα ποτέ και θα σε αγαπάμε και οι δύο για πάντα! 

 Ας πιούμε στη ζωή!!!